Hos Clausens Busser ApS har vi stor erfaring med turistkørsel via vores turistbusser. Vi har mulighed for at udforme endags- og flerdagsture ud fra dine ønsker, men lejlighedsvis planlægger vi også vores egne.

Vi har turistbusser i forskellige størrelser alt efter hvor mange gæster der skal med. Vores busser er udstyret som 3- og 4-stjernet og så er vores chauffører blandt landets bedste med både godt humør og stor erfaring.

Kontakt os i dag

Turistkørsel med god service

Når vi kører turistkørsel med vores gæster yder vi en god service og har stor fleksibilitet i forhold til specielle ønsker og behov fra vores gæster. Vi ønsker at alle vores gæster får en god og behagelig oplevelse.

Uanset om det er en kort eller en længere bustur vores gæster skal på, så sørger vores chauffører for at de får en behagelig tur. Det gør vi blandt andet ved at tilpasse busturen til vores gæster og sørge for gode spisemuligheder og toilet pauser.

Turistbusser både i Danmark og i udlandet

Igennem de sidste mange år har vi både kørt turistbusser i Danmark og i udlandet. Hvis du allerede ved, hvor turen går hen, men mangler at få de sidste detaljer på plads til turen, så hjælper med gerne med gode forslag, så turen passer jer.

Vi har vores base i Skærbæk i Sønderjylland omkring Ribe og Tønder, hvor vi starter mange af vores busture, men vi har også mulighed for at starte andre steder. Vi sammensætter også gerne en opsamlingsrute, som passer til vores gæster.

Få et uforpligtende tilbud på turistkørsel

Har du specifikke ønsker til en bustur, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på turistkørsel uanset om det er i Danmark eller i udlandet. Vi lytter til jeres ønsker og sammensætter en løsning, som passer til jer.

Vi kan kontaktes på telefon 7475 7215 eller du kan kontakte os ved at sende din besked på mail til info@clausens-busser.dk.