Hos Clausens Busser ApS kan vi hjælpe dig med at planlægge din næste bustur i Danmark. Vi har en bred vifte af busser i forskellige størrelser, som passer til grupper i alle størrelser. Vi ønsker at sikre, at alle vores gæster har en god oplevelse, og derfor tilbyder vi en fleksibel service, der imødekommer dine specifikke ønsker og behov.

Vi kører primært i Skærbæk, Tønder, og Sønderjylland generelt. Men ønsker du en bustur andre steder i Danmark er det intet problem. Vi kører i hele Danmark og tilbyder en masse forskellige typer busture.

Book din tur i dag

Endags- eller flerdagsture i Danmark

Vi arrangerer både endags- og flerdagsture i Danmark, og vi kan hjælpe dig med at planlægge din tur ud fra dine specifikke ønsker og behov. Hvis du ikke har styr på alle detaljer for din bustur, kan vi også give dig forslag til en tur, der passer til din gruppe. Vi kan også tage specielle stop undervejs, hvis du ønsker det.

Erfarne chauffører på din bustur i Danmark

Da vores firma har været i branchen i over 60 år, sætter vi stor prioritet på erfaring. Du kan derfor være sikker på at vores chauffører er nogle af de mest erfarne i landet. De sørger altid for at overholde køre- og hviletiderne, når de er på tur, og de vil gøre deres bedste for at sikre, at din bustur bliver så behagelig og problemfri som muligt. Vi tilbyder kvalitetsbevidst service til både nye og eksisterende kunder.

Kontakt os for mere information om vores busture i Danmark

Hvis du ønsker mere information om vores busture i Danmark, eller hvis du har specifikke ønsker til din egen bustur, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste bustur. Ring til os på telefon 7475 7215, send os en besked på info@clausens-busser.dk eller benyt vores kontaktformular her på siden.

Vi ser frem til at hører fra dig og give dig en uforglemmelig bustur.