Vil du gerne på bustur i Danmark, så kan vi hos Clausens busser hjælpe dig. Vi har en vognpark med busser i flere forskellige størrelser og derfor kan vi være behjælpelige ved busture for grupper i flere forskellige grupper.
Vi ønsker at alle vores gæster får en god oplevelse og derfor sørger vi også for at yde en god service på alle vores ture. Vi er også fleksible, hvis vores gæster har specielle ønsker eller behov til turen.

Endags og flerdages busture i Danmark

Clausens busser har mulighed for at stå for både endags og flerdages busture i Danmark. Lejlighedsvis planlægger vi nogle selv, men vi planlægger også gerne ture ud fra vores kunders ønsker og behov.
Hvis du ikke har alle detaljer for busturen på plads, så kommer vi gerne med forslag til busturen som passer til jeres gruppe. Vi tager også gerne specielle stop på vejen, hvis der er ønsker om det.

Busture i Danmark med erfarne chauffører

Som busselskab har vi mere end 60 års erfaring med forskellige former for bustransport. Vores chauffører er alle erfarne og derfor blandt landets bedste. De sørger også for at overholde deres køre-hviletider, når de er på ture, som kræver dette.
Vi leverer kvalitetsbevidst service for både nye og eksisterende kunder. Alle vores busture er veltilrettelagte og vi sørger for velovervejede stop på turen med både gode spisemuligheder og toilet pauser.

Brug for at vide mere om vores busture i Danmark?

Vil du gerne vide mere om vores busture i Danmark eller har du ønsker til jeres egen bustur, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste bustur.
Vi kan kontaktes på telefon 74 75 72 15 eller du kan sende din besked på mail til info@clausens-busser.dk.