Hos Clausens Busser ApS i Skærbæk nær Ribe og Tønder tilbyder vi endagsture med bus for alle grupper, foreninger og turister. Er du på udkig efter en god måde at opleve Danmark på, uden at skulle bekymre dig om kørsel og planlægning? Så er endagsture med bus hos Clausens Busser ApS det helt rigtige valg for dig.

Erfaring og ekspertise i bustransport

Clausens Busser ApS har mere end 60 års erfaring i at tilbyde forskellige former for bustransport og buskørsel. Vores chauffører er blandt de bedste i landet og sørger for et højt serviceniveau for alle vores gæster. Vores busser er i forskellige størrelser alt efter, hvor mange gæster der skal med, og alle er udstyret som 3- og 4-stjernede busser.

Kontakt os og hør mere

Endags busture i Sønderjylland og resten af Danmark

Vi holder til i Sønderjylland og tilbyder mange forskellige endagsture med vores busser. Men vi kan også køre fra andre steder i Danmark. Vi arrangerer af og til ture til fx teater eller fodboldkampe. Hvis du har specielle ønsker til endags busture eller vil høre mere om, hvilke ture vi har i kalenderen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi planlægger også gerne endagsture i en af vores busser ud fra jeres behov og ønsker.

Veltilrettelagte endagsture

Uanset om det er en af vores planlagte endagsture, eller du har andre ønsker til en tur i en af vores busser, så ønsker vi, at alle vores gæster får en god oplevelse. Vi skræddersyer gerne endags busture for din gruppe eller forening. På alle vores busture sørger vi for, at de er veltilrettelagte med gode muligheder for at spise undervejs, passende toilet pauser og andre ønsker til turen. Vi tager også gerne specielle stop på vejen, hvis der er ønsker til det.

Kontakt os for mere information om endagsture med bus

Har du brug for at vide mere om vores endags busture, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en endagstur med bus efter dine ønsker? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefonnummer 7475 7215 eller sende en mail til info@clausens-busser.dk.

Oplev Danmark på en afslappende måde med endagsture med bus hos Clausens Busser ApS. Vi glæder os til at tage dig og dine gæster med på en uforglemmelig tur.