Hos Clausens Busser nær Ribe og Tønder tilbyder vi endagsture med bus for alle grupper, foreninger og turister. Vi har mere end 60 års erfaring med forskellige former for bustransport og buskørsel.
Vores chauffører er blandt landets bedste og sørger for et højt serviceniveau for alle vores gæster. Vi har busser i forskellige størrelser alt efter hvor mange gæster der skal med. Vores busser er udstyret som 3- og 4-stjernet busser.

Endagsture med bus i Danmark

Vi holder til i Sønderjylland, hvorfra vi sørger for mange forskellige endagsture med vores busser, men vi har også mulighed for at køre fra andre steder i Danmark. Vi arrangerer af og til ture til fx. teater eller fodbold.
Har du specielle ønsker til endagsture eller ønsker du at høre hvilke ture vi har i kalenderen, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi planlægger også gerne endagsture i en af vores busser med udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

Veltilrettelagte endagsture med bus

Uanset om det er en af vores planlagte endagsture eller du har andre ønsker til en tur i en af vores busser, så ønsker vi at alle vores gæster får en god oplevelse. Vi skræddersyer gerne en endagstur for din gruppe eller forening.
På alle vores busture sørger vi for at de er veltilrettelagte med gode muligheder for at spise undervejs, tilpas med toilet pauser og hvad der ellers måtte være af ønsker til turen. Vi tager også gerne specielle stop på vejen, hvis der er ønsker til det.

Vil du vide mere om vores endagsture med bus?

Har du brug for at vide mere om vores endagsture med bus eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en endagstur med bus efter dine ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi kan kontaktes på telefon 74 75 72 15 eller via mail på mailadressen info@clausens-busser.dk.