Leje af minibus i Ribe, Skærbæk og Tønder omegn

Hvis I er en lille gruppe, der ønsker at tage på tur, men ikke ønsker at bekymre jer om transporten, så er leje af minibus med chauffør fra Clausens Busser ApS den perfekte løsning. Med mere end 60 års erfaring indenfor branchen kan I altid regne med en god service og en behagelig tur, uanset om det er en kort eller længere tur.

Vi holder til i Skærbæk nær Ribe og Tønder og vi tilbyder udlejning af alt fra minibusser til dobbeltdækkere med chauffør i Sønderjylland og resten af Danmark.

Få et tilbud

Busudlejning af minibus med chauffør

Vores minibusser er blandt landets bedste og er udstyret med behagelige sæder og andre komfortable bekvemmeligheder, der sikrer en behagelig og afslappet tur. Når I lejer en minibus med chauffør hos Clausens Busser ApS, sørger vi for at vælge den minibus i vores vognpark, som passer bedst til jeres gruppestørrelse. Vi har minibusser, der kan rumme alt fra 8 til 24 personer, så uanset om I er en lille familie eller en gruppe venner, kan vi finde den perfekte løsning til jer.

Lej en minibus til ture både i Danmark og i udlandet

Med vores minibusser har I mulighed for at tage på tur både i Danmark og i udlandet. Vi har stor erfaring med at planlægge og arrangere busture, og vi kan hjælpe med alt fra bustransporten til planlægning af andre dele af rejsen. Vores chauffører har stor erfaring og kendskab til de forskellige områder, så I kan være sikre på at få en god og behagelig tur.

Overholdelse af love og regler

Vi har selvfølgelig stor fokus på at overholde alle love og regler, både i forhold til vores minibusser og chaufførernes køre-hviletider. Vi sikrer en sikker og pålidelig transport, så I kan slappe af og nyde turen.

Få et uforpligtende tilbud på leje af minibus med chauffør i dag

Hos Clausens Busser ApS tilbyder vi gode priser på leje af minibus med chauffør. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en tur, der passer til jeres ønsker og behov. I kan kontakte os på telefon 7475 7215 eller sende en mail til info@clausens-busser.dk. Vi ser frem til at høre fra jer og til at arrangere en god og behagelig tur for jer.