Om Clausens Busser ApS

Hos Clausens Busser ApS har det altid været vores primære mål at yde den bedst mulige service for såvel vores nye som eksisterende kunder. Dette mål føres ud i dagligdagen ved hjælp af vores dygtige chauffører. Ud over at være dygtige til at køre busture eller taxikørsel er de også utrolig smilende og servicemindede.

Desuden lægger vi et stort stykke arbejde i at sørge for, at vores busture er timet og tilrettelagt således, at vi kan holde en god og komfortabel tidsplan. Dette lykkes kun gennem god forberedelse og velovervejede stop på turen.

Hos Clausens Busser ApS lægger vi naturligvis stor vægt på, at alle love og regler overholdes, både med hensyn til vedligehold af vores køretøjer og med hensyn til vores chaufførers køre-hviletider.

Gennem løbende dialog med vores kunder prøver vi hele tiden at sørge for, at vores produkter er tilpasset den enkeltes ønsker. Når du kontakter os, vil vi hjertens gerne hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige tur. Denne rådgivning kan vi give dig, fordi vi har mange års anciennitet på markedet.

om os

Vores historie

Den 20. november 1959 ankom den unge fisker Ole Clausen til Frifelt, og her fik han hyre som bus- og lillebilschauffør hos den lokale vognmand. Den 1. februar 1960 skulle Ole ud at fiske igen, men blev da tilbudt at købe vognmandsforretningen.

Så den 4. februar 1960 overtog han forretningens to biler, en 25 personers Studebaker og en otte personers minibus. Dette blev starten på mange års vognmandseventyr med først busrejser til Spanien og senere Østrig og Jugoslavien som hovedrejsemål. Ole fandt Bodil hos en lokal husmand. De blev gift, og sammen byggede de forretningen op og fik tre sønner. Skolekørslen kom under amtet ved Sønderjyllands Trafik senere SYDBUS, som banede vej for en ny type kørsel ude på landet i Skærbæk Kommune. Den 1. juli 1994 overdrog Ole og Bodil firmaet Ole Clausens Busser til to af deres sønner, Kaj og Hans Clausen, som omdøbte firmaet til CLAUSENS BUSSER. Firmaet havde tre busser i lokale skoleruter, to store turistbusser, en 26 personers bus og to taxaer pr. 1. juli 1994.

Den 1. juli 2000 tabte vi SYDBUS-licitationen om ruterne og måtte afslutte denne æra, med kørsel med skolebørn gennem 40 år. Fremover blev der satset på udvikling af turistdelen samt taxikørsel. I dag fremstår firmaet som et velrenommeret turistfirma med tre langtursbusser, 1 midibus til hjemlige og kortere ture samt to taxaer. Vi har turistbuskørsel året rundt med rejser lige til den destination, vores kunder ønsker.