Hos Clausens Busser har du mulighed for at leje en bus med chauffør, hvis I ønsker at komme fra A til B, men lade andre sørge for transporten. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor branchen.
Som busselskab ønsker vi at vores gæster får en god tur uanset om det er en kort eller en længere tur. Vores chauffører er blandt landets dygtigste og leverer en god service på enhver form for busrejse.

Mulighed for leje af minibus eller dobbeltdækker med chauffør

Når du lejer en bus med chauffør hos Clausens Busser vælger vi den bus i vores vognpark, som passer bedst det antal gæster som vi har med på turen. Vi har busser i størrelsen fra minibus til dobbeltdækker, så vi kan køre med grupper fra 8 til 78 personer.
De større af vores busser er udstyret som 3- eller 4-stjernet busser med toiletter, behagelige sæder og andre komfortable bekvemmeligheder.
I vores vognpark finder du følgende busser:

  • MB Sprinter (8 pers.)
  • Iveco Marco Polo 3 (24 pers.)
  • MB Travego 4 (48+1 pers.)
  • Scania Irizar i6 3 (59+1 pers.)
  • Setra S 431 DT 4 (78+1 pers.)

Lej en bus til ture både i Danmark og i udlandet

I vores busser har vi mulighed for at køre ture i både Danmark og i udlandet. Vi planlægger lejlighedsvist ture selv, men du har også mulighed for at komme med jeres ønsker til en bustur og så kan vi både stå for bustransporten, men vi har også mulighed for at hjælpe med andre dele af rejsen.
Vi har selvfølgelig stor fokus på at overholde alle love og regler både i forhold til vores busser og chaufførernes køre-hviletider.

Få en pris på leje af bus med chauffør

Ønsker du at leje en bus med chauffør hos Clausens busser, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en tur som passer til jeres ønsker og behov. Du kan få fat på os ved at ringe på telefon 74 75 72 15 eller ved at sende en mail til info@clausens-busser.dk.