Skal du og din klasse afsted på en skolerejse, så kan Clausens Busser ApS være behjælpelig med både bustransporten, men også arrangering af selve rejsen. Vi har stor erfaring med planlægning af rejseprogrammer, som er tilpasset unge mennesker.

Hos Clausens Busser ApS er vores chauffører nogle af de dygtigste i landet og de sørger for en behagelig rejse med et højt serviceniveau. Vores busser er udstyret som 3- og 4-stjernet busser med udstyr og sæde som passer til langvejsture.

Skolerejser til udlandet

Vi har mulighed for både at planlægge skolerejser for klasser på handelsskoler og gymnasier samt lejrskoler for klasser i folkeskolen. Hvis jeres klasse skal på studietur til udlandet, så tager vi os gerne af bustransporten.

Når vi tager vores gæster med på lange busture, så sørger vi selvfølgelig for gode spisemuligheder, toiletpauser og den slags på hele busturen. Hvis der er et ønske om specielle stop på vejen, tager vi selvfølgelig også højde for det.

Vi kan hjælpe med din skolerejse

Uanset om I ved hvor turen skal gå hen eller ej, så har vi mulighed for at være behjælpelig med at tilrettelægge en skolerejse, som passer til unge mennesker. Vi har kontakt til mange forskellige ungdomshoteller samt forslag til rejseprogrammer tilegnet unge mennesker.

Vi kommer også gerne med forslag til hvad turen kan indeholde, så rejseprogrammet passer til unge mennesker. Vi tager udgangspunkt i vores base i Sønderjylland, men har også mulighed for at rejse fra andre byer.

Brug for at vide mere om skolerejser med Clausens Busser ApS

Vil du gerne vide mere om jeres muligheder for skolerejser med Clausens Busser ApS eller har du brug for mere information om hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste skolerejse, så er I altid velkommen til at tage kontakt til os.
Du kan kontakte os ved at ringe telefon 7475 7215. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til info@clausens-busser.dk.

Skolerejser