Skal du og din klasse på lejrskole, så kan vadehavsområdet i Sønderjylland være en god ide. Hos Clausens Busser ApS holder vi til i Sønderjylland og derfor er vi meget bekendt med området. 
Vi har selvfølgelig også mulighed for at hjælpe med transport til lejrskole og skolerejser andre steder hen. Det gælder både i Danmark og i udlandet. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen, så du kan være sikker på at få en god tur. 

Transport til lejrskole for unge mennesker

Uanset hvor i landet I befinder jer, så har vi mulighed for at transportere jer til jeres lejrskoleophold i Sønderjylland eller et andet sted i landet. Vi er fleksible i forhold til busturen og vi har mulighed for at gøre specifikke stop på turen, hvis der er ønske om det. 
Hos Clausens Busser ApS har vi busser i forskellige størrelser og vælger bus ud fra hvor mange gæster vi skal have med. Vores busser er 3- og 4-stjernet, så komforten er god og er lavet til længere busture. 

Lejrskole i Sønderjylland

Vi er meget kendte med vadehavsområdet og derfor kan vi også være behjælpelig med arrangering af hele turprogrammet. Det kan eksempelvis være guidede ture omkring sluser, diger, vadehavet samt stormfloder. 
Vi er også godt bekendte med smukke landskaber og seværdigheder på vadehavsøerne Rømø, Mandø og Fanø. Der er mange muligheder for en god lejrskole i vores pandekageflade egn og vi kan være behjælpelig med at sammensætte et program som er tilpasset unge mennesker. 

Var det noget med lejrskole i Sønderjylland?

Er I interesseret i at høre mere om mulighederne for lejrskole i Sønderjylland eller ønsker I et uforpligtende tilbud, så er I altid velkommen til at tage kontakte til Clausens Busser ApS.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 7475 7215 eller du kan sende din besked i en mail til info@clausens-busser.dk.

Lejrskoleophold