Busrejser i busser med behagelige sæder, dygtige chauffører og med højt serviceniveau. Lyder det som noget for dig, så lad Clausens Busser stå for din næste busrejse. Vi sørger for en god oplevelse for alle vores gæster.
Vi har mulighed at hjælpe dig uanset om du allerede ved hvor busrejsen skal gå hen eller ej. I vores vognpark har vi busser i forskellige størrelser alt efter hvad dit behov er. Vi har busser i størrelser fra en minibus til en dobbeltdækker.

Busrejser i Danmark

Vi kan stå for flere forskellige typer af busrejser i Danmark. Vi arrangerer lejlighedsvis ture rundt til Danmark til eksempelvis fodbold, teater og speedway Grand Prix. Det kan både være endagsture eller rejser over flere dage.
Hvis du allerede ved hvor rejsen skal gå hen eller ved du ikke helt endnu, så har vi mulighed for at hjælpe dig. Vi tilbyder også busrejser for grupper, foreninger og firmaer, hvor vi også kan være behjælpelige med arrangeringen af hele rejsen.

Busrejser efter dine ønsker

Ved vores busrejser sørger vi selvfølgelig for gode spisemuligheder, toilet pauser osv. Hvis du har specifikke ønsker til destinationer eller specielle stop på vejen, så gør vi selvfølgelig hvad vi kan for at møde disse ønsker.
Ønsker du en busrejse til udlandet, så arrangerer vi lejlighedsvis busrejser uden for Danmark fx til skiture. Her har vi mulighed for at benytte busser som er udstyret som enten 3 stjernet eller 4 stjernet alt efter ønsker og antal af passagerer.

Hør mere om vores busrejser

Ønsker du at vi skal stå for din næste busrejse, så tag gerne kontakt til os. Vi lytter til dine ønsker og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Vi har også mulighed for at hjælpe med arrangering af andre dele af rejsen.
Kontakt os i dag ved at ringe på telefon 74 75 72 15. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til info@clausens-busser.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.

Busrejser