Taxakørsel i hele Sønderjylland

Hos Clausens Busser ApS har vi både en stor og en lille taxa, som kan bruges til alle klassiske former for taxakørsel. Begge vores taxaer er udstyret med klimaanlæg og de mest komfortable sæder, for at sikre vores kunder den bedst tænkelige taxakørsel

Af samme årsag har vi også ansat de gladeste og mest servicemindede chauffører, vi overhovedet har kunnet finde – for vores mål er at sørge for, at du er gladere efter turen med os, end inden du satte dig ind i vores taxa.

Vores primære taxakørsel foregår i Sønderjylland, herunder Skærbæk, Ribe & Tønder.

Ring til os nu

Stor taxa (MB Sprinter til 8 pers)

Vores store taxa er en Mercedes Benz Sprinter til otte personer. Den bruges blandt andet til almindelig hyrevognskørsel, hvor du kan ringe til os og bestille den ad hoc. Derudover er vores store taxi indrette som handicapvenlig taxi og kan derfor bruges til handicapkørsel og/eller som sygetransport mellem hjem og sygehus eller mellem to sygehuse. Derudover bruges den store taxa til tilbuds- og licitationskørsel.

Den er udstyret med lift, klimaanlæg og komfortable sæder. Det har vi gjort for at sikre, at du får den mest komfortable taxakørsel på markedet – for hvorfor skulle du ellers komme igen?

Lille taxa - Skoda Superb 2.0 tdi st. car (4 pers.)

Vores lille taxa er en Skoda Superb 2.0 tdi stationcar til fire personer. Denne taxa bruges blandt andet til taxakørsel ved almindelig hyrevognskørsel, hvor kunder kan ringe til os og bestille den, lige når de skal bruge en taxa. Herudover kan denne taxa også bruges til sygetransport og handicapkørsel – naturligvis afhængigt af handicap.

Kontakt os for førsteklasses taxakørsel

Leder du efter pålidelig og komfortabel taxakørsel? Så kontakt Clausens Busser ApS i Skærbæk! Vi tilbyder førsteklasses taxaservice til alle vores kunder. Vores erfarne og venlige chauffører sørger for, at du kommer sikkert og hurtigt frem til din destination. Kontakt os i dag på telefon 7475 7215 eller via mail på info@clausens-busser.dk og book din taxatur med os!