Højt serviceniveau og stor fleksibilitet

Vores chauffører til buskørsel er blandt de dygtigste i landet. Deres høje serviceniveau og store fleksibilitet hjælper vores gæster til en helt fantastisk og unik oplevelse, hver eneste gang de tager på buskørsel med os.

Vores busture er oftest med udgangspunkt fra vores base her i Sønderjylland, altså Ribe-Tønder, men andre udgangspunkter samt opsamlingsruter kan sagtens arrangeres.

Buskørsel - dagsture

Vi tilbyder både arrangering og buskørsel af dagligture/udflugter. Hvis Clausens Busser skal stå for arrangeringen, tilpasser vi naturligvis turen med gode spisemuligheder, toiletpauser m.m.

Ved du allerede, hvor du gerne vil hen, men du har ikke det fulde overblik over, hvad dagturen/udflugten skal indeholde, ligger vi gerne inde med utrolig mange forslag, der blot skal skræddersyes til netop din tur. Hvis vi ikke allerede har et forslag nedskrevet, der passer til dig, tilbyder vi naturligvis at udarbejde et helt nyt forslag, der er skræddersyet og tilpasset dit/jeres arrangement; lige fra hvilket udflugtsmål I ønsker til specielle stop på vejen.

Buskørsel - festture

Ud over dagture buskørsel har vi også mange festture. En festtur kan være flere forskellige ting: Vi kan samle et selskab op til én buskørsel, eller vi kan fungere som chauffører hele dagen til flere forskellige lokationer. Ud over at samle hele selskabet op ét bestemt sted tilbyder vi også at udarbejde opsamlingsruter, så alle har mulighed for at blive samlet op, hvor de ønsker det på buskørslen.

Mulighederne til festtur i bus er utrolig mange, og det vigtigste for os er, at vi giver dig en god tur i vores buskørsel. Kontakt os blot med dine idéer, så er vi helt sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer til dine ønsker.