Taxikørsel i hele Sønderjylland

Hos Clausens Busser har vi både en stor og en lille taxi, som kan bruges til alle klassiske former for taxikørsel. Begge vores taxier er udstyret med klimaanlæg og de mest komfortable sæder, for at sikre vores kunder den bedst tænkelige taxikørsel.

Af samme årsag har vi også ansat de gladeste og mest servicemindede chauffører, vi overhovedet har kunnet finde – for vores mål er at sørge for, at du er gladere efter turen med os, end inden du satte dig ind i vores taxi.

Vores primære taxikørsel foregår i Sønderjylland, herunder Ribe & Tønder.

STOR TAXI (MB SPRINTER TIL 8 PERS)

Vores store taxi er en Mercedes Benz Sprinter til otte personer. Den bruges blandt andet til almindelig hyrevognskørsel, hvor du kan ringe til os og bestille den ad hoc. Derudover er vores store taxi indrette som handicapvenlig taxi og kan derfor bruges til handicapkørsel og/eller som sygetransport mellem hjem og sygehus eller mellem to sygehuse. Herudover bruges den store taxa til tilbuds-/licitationskørsel.

Den er udstyret med lift, klimaanlæg og komfortable sæder. Det har vi gjort for at sikre, at du får den mest komfortable taxikørsel på markedet – for hvorfor skulle du ellers komme igen?

LILLE TAXI SKODA SUPERB 2.0 TDI ST. CAR ( 4 PERS.)

Vores lille taxi er en Skoda Superb 2.0 tdi stationcar til fire personer. Denne taxa bruges blandt andet til taxikørsel ved almindelig hyrevognskørsel, hvor kunder kan ringe til os og bestille den, lige når de skal bruge en taxa. Herudover kan denne taxa også bruges til sygetransport og handicapkørsel – naturligvis afhængigt af handicap.